Termeni si conditii

Site-ul www.Larusi.ro este oferit de SC Belov Igor I.I. cu sediul in Str.Astra 20, Blaj, Alba, Romania, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. F01/797/2010, avand cod unic de inregistrare 27130002, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str.Astra 20, Blaj, Alba, Romania.

Prin e-mail la urmatoare adresa:
comenzi@larusi.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, etc.

Prin telefon:

+04 0754891997

DEFINIȚII

  • SITE – reprezintă portalul web aparținând WWW.LARUSI.RO, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind produsele comercializate de către WWW.LARUSI.RO.
  • UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
  • CLIENT: reprezintă firma, compania sau alta entitate juridică, care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale ce inițiază și finalizează o comandă și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
  • UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii WWW.LARUSI.RO.
  • COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ului de către un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre WWW.LARUSI.RO și CLIENT.
  • CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către WWW.LARUSI.RO, prin care WWW.LARUSI.RO este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora.
  • SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor așa cum sunt precizate în COMANDĂ.
  • UTILIZATORII/CLIENȚII acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare. Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII. Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

Informațiile publicate pe SITE sunt informații despre produsele comercializate de WWW.LARUSI.RO precum și alte informații considerate a fi de interes pentru UTILIZATORI.

WWW.LARUSI.RO depune eforturi continue pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe SITE.

WWW.LARUSI.ROeste deținătorul tuturor drepturilor de autor asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia precum și asupra tuturor mărcilor înregistrate în numele WWW.LARUSI.RO și publicate pe SITE. Folosirea fără acordul scris al WWW.LARUSI.RO al acestora se pedepsește conform legilor în vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

WWW.LARUSI.RO precizează că imaginea produselor are caracter informativ, produsele sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod urmare a diferențelor ce pot apărea intre fotografia produselor și aspectul lor fizic, real.

Din motive legate de spațiu și coerentă structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă WWW.LARUSI.RO face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Toate produsele prezentate pe SITE sunt disponibile în limita stocului fizic existent.

În cazul în care stocul a fost epuizat reprezentantul WWW.LARUSI.RO va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și caracteristici, specificații tehnice, aspect cu produsul comandat.

Promoțiile / ofertele prezentate pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

WWW.LARUSI.RO își rezervă dreptul să modifice, să completeze sau să șteargă orice informație de pe SITE.

Preturile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

WWW.LARUSI.RO nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a refuncționării SITE-ului.

În cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost introduse eronat în baza de date, WWW.LARUSI.RO . își rezervă dreptul de a anula livrările produselor respective dacă acestea nu s-a efectuat încă și de a anunța imediat clienții despre această eroare.

WWW.LARUSI.RO  își rezervă dreptul de a-și selecta clienții , de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

.